top of page
Doctor Checking a Form

A praxis működése

Aktuális

Honlapomon igyekszem naprakész információkkal ellátni Önöket különböző gyakori betegségekkel, kórállapotokkal, oltásokkal és a rendelésemet érintő eseményekkel kapcsolatban. Kérem, ezért időnként nézzék meg a honlapomat.

Varga Gáborné Letti

Asszisztensnőmet, Lettit az ismert módon érhetik el, aki várja leveleiket receptírással, igazolás kérésével kapcsolatban.

Telefon

Vonalas telefonszámunkon a rendelési időben tudnak elérni minket, a mobiltelefonomon munkanapokon, napközben vagyok elérhető.
+36 62/221-856
+36 30/813-0841
Akutan sürgős esetben, rendelési időn kívül is hívható telefonszám:
+36 30/963-5461

Rendelés

A betegek behívása kizárólag előzetesen foglalt időpontok alapján történik. Ez a gyermekek érdekeit szolgálja, így megelőzhetjük, hogy várakozás közben egymást megfertőzzék. Kérjük a szülők szíves együttműködését!

Email

A drhavasikatalin@gmail.com -ra várom leveleiket betegségek kezelésével, javaslatkéréssel, beutaló kéréssel kapcsolatban, illetve ide küldhetik el a gyerekek leleteit, különböző elváltozások fényképeit is, hogy a rendelésen már felkészülten várjam Önöket, és célirányosan beszélgethessünk.

Szabadság

Szabadságom esetén a helyettesítő orvos személyéről, illetve a helyettesítés idejéről időben tájékoztatom Önöket a honlapomon, valamint a rendelőben kifüggesztett ismertetőkön.

bottom of page