top of page
Little Boy Playing Doctor

Kedves Szülők!

A fertőző betegségek természete olyan, hogy a gyermekek nagyon könnyen átadhatják egymásnak, akár egészséges környezetben is. Különösen így van ez beteg gyermekek között, akik számára  különösen káros, ha több fertőzéssel kell egyszerre megküzdeniük. 

Ez az oka, azaz a gyermekek védelme a célja  annak, hogy mind az egészséges tanácsadás, mind a betegrendelés előzetes időpont egyeztetéssel történik. Kérem, hogy valamennyi megjelenés előtt egyeztessünk időpontot! Ez csökkenti a várakozási időt, és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Rendelői telefonszámok:

A rendelési időben vonalas és mobiltelefonon is elérhetőek vagyunk. Ez a lehetőség beteg gyermekek hirtelen kezdődő vagy régebb óta fennálló panaszaival kapcsolatos tanácsadás, távolról is biztonságosan megítélhető esetekben diagnosztikus és terápiás ellátás, amennyiben a gyermek állapota vagy a betegség természete indokolja, akkor személyes vizit időpontjának egyeztetésére szolgál. Annak érdekében, hogy az távoli vizit hatékony legyen, minden alkalommal az a szülő telefonáljon, aki a gyermekkel van. 

 
+36 62/221-856
+36 30/813-0841

Telemedicinás ellátás

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy arra kérjük, hogy küldjön fényképet vagy videót, gyermeke panaszaitól függően. Ez szintén azt a célt szolgálja, hogy gyermeke számára a lehető legkényelmesebb formában történjen meg a diagnosztika. Fontos tudni, hogy a telemedicinális ellátás teljes értékű ellátás, és valamennyi olyan esetben, amikor a biztonságos ellátáshoz szükség van rá, akkor sor fog kerülni a megszokott, személyes jelenléttel történő vizsgálatra is.

Igazolás, táppénz lezárása, állandó gyógyszer felírása, időpont egyeztetés

Írásban, a drhavasikatalin@gmail.com email címre, vagy messengerre küldje el adminisztratív jellegű kérését!

Készenlét

Rendelési idő után felmerülő problémák esetén, készenléti időben hívható telefonszám: +36 30 9635461

Vagy messengeren küldhet üzenetet.

Ügyelet, sürgős esetben indokolt felhívni

Naponta 16:00-tól másnap reggel 8 óráig a városi ügyelet biztosít betegellátást. 

Akkor indokolt az ügyelethez fordulni, ha a következő házi gyermekorvosi rendelésig való várakozás ronthatja a gyermek állapotát. Elhúzódó nátha, köhécselés, otthon jól csillapítható láz, jó általános állapotú gyermek számára előnyösebb, ha az őt ismerő orvoshoz fordulnak, és nem is indokolt ügyeleti ellátás. 

KÓRHÁZ, MENTŐSZOLGÁLAT

HIRTELEN KIALAKULÓ NEHÉZLÉGZÉS, FULLADÁS, TUDATZAVAR, ESZMÉLETVESZTÉS ESETÉN AZONNAL HÍVJON MENTŐT!

bottom of page